Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Több mint clean sheet

Hányszor fordul elő, hogy a csapat (mivel a Unitedről van szó, ezért nekünk A CSAPAT :) ) 3-0-ra nyer, és a legjobb játékosnak a kapust választják? Nem túl gyakran. Sokkal egyszerűbb kibökni valamelyik gólvágót, oszt jónapot. Szerény Davidunk azonban akkorákat fogott, hogy nem igazán volt más választás, mint őt jelölni. Oldott vállapogatás és hamisítatlan focista bullshit a meccs után. Wilson szerint sokszor a kapusok a legjobb interjúalanyok, de De Gea ezek szerint kivétel lehet.

Itt vannak a highlightok, nekünk a finom hazaadás utáni tetszett legjobban, az alábbi videón 2:15-nél. Higgadtság, talán ez a legjobb szó rá. De a többi se fánk, akarom mondani piskóta.

Többet mi sem okoskodnánk, főleg mivel Charlie úgyis kivágta előttünk már a tutit. Profi a srác, simán lemossa a hazai Bognár Gyuri és barátai és üzletefelei felhozatalt. Azt hiszem, David iszonyúan büszke lehet erre az elismerésre is.

0 Tovább

Mindig megszívod. Mindig

Évek óta tervezem ezt a blogot. Most úgy döntöttem, el is indítom. Nem várok tovább. Ez a videó az utolsó csepp a pohárban. Tökéletesen összefoglalja ugyanis a kapusság lényegét. Kifoghatsz akármilyen jó napot, lehetsz akármekkora nagy király, a végén úgyis megszopatnak. Tragédia. És én szeretem ezt a tragédiát.

Szóval belecsapunk a közepébe. Később majd szépen, fokozatosan megmagyarázzuk, mi ez az egész.

Fatih, tesó, veled érzünk.

0 Tovább
1234
»

kapusblog

blogavatar

Újahús. A blogot a foci imádata, egy hosszú amatőr kapuspályafutás és Jonathan Wilson Kívülállók című könyve inspirálta. Mindent ami eszünkbe jut a kapusokról. És nem csak foci. És néha egotrip.

Utolsó kommentek